Onze merken externe harde schijf behuizingen, mSATA SSD, N.2 NGFF SSD, eSATA, Firewire, USB 3.0, Thunderbolt

RMA aanvraag

30-Dagen regeling
Wij bieden een 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie op alle aangeboden externe harde schijven en behuizingen. Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop dan kunt u het product binnen 30 dagen vanaf de originele factuurdatum retour sturen voor een creditering. Losse harde schijven vallen buiten dit beleid, hiervoor geldt enkel de fabrieksgarantie.

Retour sturen
Voor alle retouren is een RMA (Return Merchandise Authorization) nummer vereist welke u verkrijgt na het invullen van onderstaand formulier.

Verzendkosten
De verzendkosten voor het retour sturen van producten welke niet defect zijn komen voor uw rekening. DOA's en garantieclaims kunt u op onze kosten retourneren. Voor het retour sturen van niet defecte producten brengen we 5% restocking fee in mindering op de aanschafprijs.

Fabrieksgarantie
Naast het 30-dagen beleid worden de producten geleverd met fabrieksgarantie, deze verschillen per product en staan vermeld bij de specificaties. De garantie begint op de datum van aankoop en wordt enkel verleent aan de originele koper van het product.

Procedure
Voor een garantieaanvraag of retour graag onderstaand formulier gebruiken.

 


Uw contactgegevens

RMA

* Verplichte velden

Powered by WebForms

terug naar boven